Випуск 7 (1/2020)


Всебічне дослідження системного формування стану безпеки «об’єкт-середовище»

Т. В. Козуля, М. М. Козуля, І. Ш. Дідманідзе
 

PDF

3–12


 

Дослідження закономірностей формування та хімічного складу стічних вод молокопереробного підприємства

В. А. Андронов, Є. О. Макаров, Ю. М. Данченко, Т. М. Обіженко
 

PDF

13–21


 

Формування метології оцінки екологічного впливу на довкілля від наслідків лісової пожежі в складних радіаційних умовах утворення пожежного навантаження

С. І. Азаров, В.А. Машков, Р. І. Шевченко, С. С. Щербак
 

PDF

22–26


 

Анализ экологических характеристик основных органических компонентов пенообразователей, используемых в пожаротушении

М. А. Гурбанова, В. М. Лобойченко, Р. И. Шевченко, И. Ф. Дадашов
 

PDF

27–37


 

Оцінювання еколого-хімічної ефективності процесу експлуатації поршневого ДВЗ транспортного засобу з урахуванням викидів оксидів сірки, бенз(а)пірена та поліциклічних ароматичних вуглеводнів

О. М. Кондратенко
 

PDF

38–50


 

Прогнозування показників кисневого режиму поверхневого джерела в умовах водної екосистеми басейну Дніпра

Р. В. Пономаренко, Л. Д. Пляцук, О. В. Третьяков, О.В. Черкашин, Й. Затько
 

PDF

51–56


 

Дослідження впливу мікробіологічної добавки «байкал ем» на процес компостування суміші харчових відходів

В. І. Соколова, Г. В. Крусір, О. А. Сагдєєва, І. В. Коваленко, І. О. Кузнецова
 

PDF

57–63